Witam chciałbym zaproponować zrzutkę na drum kit ''M-Phazes - The Vault Drum Library''
Szczegóły drum kitu i demo znajdziecie na stronie :http://hiphopdrumsamples.com/products/m ... l-download
Drum kit kosztuje 24,99$ co po przeliczeniu na polskie złote daje 79,50 PLN.
Jeżeli znalazło by się 20 chętnych to wystarczyło by zrzucić się po 4 PLN. Za 4PLN mielibyśmy kozacki drum kit.
Mam konto paypal i mógłbym kupić bezproblemowo po przelaniu pieniędzy na zwykłe konto a potem wrzucić na jakiś hosting i przesłać wszystkim link do poprania.
Piszcie kto byłby chętny
Zrzutka na Drum Kit M-Phazes - The Vault Drum Library
- arecki1995
- Pad5
Słaby pomysł Nie ma to jak "swoje" woskowe bębny
[soundcloud]http://soundcloud.com/dopeler[/soundcloud]
Sam mam sporo własnych zsamplowanych werbli, ale się nie ograniczam. Pewnie jak bym sam kupił i umieścił link na forum to sami też byście pobrali za friko.
czekamybeatshowbrothers wrote:Sam mam sporo własnych zsamplowanych werbli, ale się nie ograniczam. Pewnie jak bym sam kupił i umieścił link na forum to sami też byście pobrali za friko.
W takim razie proponuje utworzenie działu pod nazwą "Drum kity" gdzie będziemy mogli wymieniać się swoim arsenałem.
- dudi
- Pad16
Myślę, że jeśli już to odpowiedni temat w tym dziale będzie wystarczający MPC Zone i raczej nie przeczuwam tam sporej dozy dobrych sampli udostępnianych przez innych, za to już czuję stado pijawek na ręce (niekoniecznie w ogóle zarejestrowanych na forum).
Światowcu po poddaniu bębnów z paczki processingowi w życiu byś nie poznał że to perka z tego czy innego drum kitu. Ja się nie ograniczam z żadnej strony. Sam sampluje, ale jeżeli trafię na dobrą paczkę za dobrą cenę to też czasem kupie. Potem poddaje obróbce w zależności od potrzeb.bębny z paczek są dla zamkniętych głów które nie umieją samplować brejków, nie chce tego widzieć, za link ukarał bym banem
- arecki1995
- Pad5
Temu gościowi najbardziej polaćbeatshowbrothers wrote:Światowcu po poddaniu bębnów z paczki processingowi w życiu byś nie poznał że to perka z tego czy innego drum kitu. Ja się nie ograniczam z żadnej strony. Sam sampluje, ale jeżeli trafię na dobrą paczkę za dobrą cenę to też czasem kupie. Potem poddaje obróbce w zależności od potrzeb.bębny z paczek są dla zamkniętych głów które nie umieją samplować brejków, nie chce tego widzieć, za link ukarał bym banem
[soundcloud]http://soundcloud.com/dopeler[/soundcloud]
-
- Pad1
dobra, róbcie sobie na czym chcecie, chcecie używać CZYICHŚ bębnów okłamując siebie że i tak bez różnicy bo kompresja equalizacja obróbka szmery bajery to róbcie sobie wodę z mózgu dalej elko
a no i przy okazji napychacie kabze typom którzy dali pakę bębnów przy których mphazes pewnie nawet nie siedział
a no i przy okazji napychacie kabze typom którzy dali pakę bębnów przy których mphazes pewnie nawet nie siedział
- pietruh
- Pad12
Ende wrote:ALKOHOL DLA WSZYSTKICH
Taki żarcik he he(udawany śmiech)
Będziecie teraz spinać, że nie ktoś kupił/pobrał bębny zamiast wysamplować? Może nie ma możliwości, bo przecież jak ktoś nie ma gramofonu to też jest zerem (wydaję mi się, że taki macie tok myślenia). Najlepiej powiedzieć, że jak nie masz 2-3 tysięcy to nie zaczynaj się bawić w produkcje.
Dudi proszę, zamknij temat bo będzie wojna.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- pewuprodukcje
- Pad2
bedzie Jihad!
Wciskam pad, kładę funty, daję bejslajn. Bęben gra, nie wiesz brat ile to szczęścia...