Zrzutka na Drum Kit M-Phazes - The Vault Drum Library

Potrzebujesz sampli? Chcesz podzielić się samplami? Tylko legalne źródła!
beatshowbrothers

Witam chciałbym zaproponować zrzutkę na drum kit ''M-Phazes - The Vault Drum Library''

Szczegóły drum kitu i demo znajdziecie na stronie :http://hiphopdrumsamples.com/products/m ... l-download

Drum kit kosztuje 24,99$ co po przeliczeniu na polskie złote daje 79,50 PLN.

Jeżeli znalazło by się 20 chętnych to wystarczyło by zrzucić się po 4 PLN. Za 4PLN mielibyśmy kozacki drum kit.

Mam konto paypal i mógłbym kupić bezproblemowo po przelaniu pieniędzy na zwykłe konto a potem wrzucić na jakiś hosting i przesłać wszystkim link do poprania.

Piszcie kto byłby chętny
Ende
Pad10

... i nagle 20 osób będzie korzystało z tego samego drum kita? :D ja się nie piszę :)
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
arecki1995
Pad5

Słaby pomysł :D Nie ma to jak "swoje" woskowe bębny ;)
[soundcloud]http://soundcloud.com/dopeler[/soundcloud]
zone

arecki1995 wrote:Słaby pomysł :D Nie ma to jak "swoje" woskowe bębny ;)
polać mu
beatshowbrothers

Sam mam sporo własnych zsamplowanych werbli, ale się nie ograniczam. Pewnie jak bym sam kupił i umieścił link na forum to sami też byście pobrali za friko.
dudi
Pad16

Pewnie tak
pietruh
Pad12

Ja tam wolę "kupić" na torrentach :blush:
We can play in the graveyard
Dream about joining in
zone

beatshowbrothers wrote:Sam mam sporo własnych zsamplowanych werbli, ale się nie ograniczam. Pewnie jak bym sam kupił i umieścił link na forum to sami też byście pobrali za friko.
czekamy
beatshowbrothers

W takim razie proponuje utworzenie działu pod nazwą "Drum kity" gdzie będziemy mogli wymieniać się swoim arsenałem.
zone

OK (y) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dudi
Pad16

Myślę, że jeśli już to odpowiedni temat w tym dziale będzie wystarczający MPC Zone i raczej nie przeczuwam tam sporej dozy dobrych sampli udostępnianych przez innych, za to już czuję stado pijawek na ręce (niekoniecznie w ogóle zarejestrowanych na forum).
1Sort
Pad3

zone wrote:
arecki1995 wrote:Słaby pomysł :D Nie ma to jak "swoje" woskowe bębny ;)
polać mu

POLAĆ IM!
StayTuned
Pad1

bębny z paczek są dla zamkniętych głów które nie umieją samplować brejków, nie chce tego widzieć, za link ukarał bym banem
beatshowbrothers

bębny z paczek są dla zamkniętych głów które nie umieją samplować brejków, nie chce tego widzieć, za link ukarał bym banem
Światowcu po poddaniu bębnów z paczki processingowi w życiu byś nie poznał że to perka z tego czy innego drum kitu. Ja się nie ograniczam z żadnej strony. Sam sampluje, ale jeżeli trafię na dobrą paczkę za dobrą cenę to też czasem kupie. Potem poddaje obróbce w zależności od potrzeb.
arecki1995
Pad5

beatshowbrothers wrote:
Światowcu po poddaniu bębnów z paczki processingowi w życiu byś nie poznał że to perka z tego czy innego drum kitu. Ja się nie ograniczam z żadnej strony. Sam sampluje, ale jeżeli trafię na dobrą paczkę za dobrą cenę to też czasem kupie. Potem poddaje obróbce w zależności od potrzeb.
Temu gościowi najbardziej polać :D
[soundcloud]http://soundcloud.com/dopeler[/soundcloud]
Ende
Pad10

ALKOHOL DLA WSZYSTKICH :D
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
StayTuned
Pad1

dobra, róbcie sobie na czym chcecie, chcecie używać CZYICHŚ bębnów okłamując siebie że i tak bez różnicy bo kompresja equalizacja obróbka szmery bajery to róbcie sobie wodę z mózgu dalej elko

a no i przy okazji napychacie kabze typom którzy dali pakę bębnów przy których mphazes pewnie nawet nie siedział
pietruh
Pad12

Ende wrote:ALKOHOL DLA WSZYSTKICH :D
Image
Taki żarcik he he(udawany śmiech)

Będziecie teraz spinać, że nie ktoś kupił/pobrał bębny zamiast wysamplować? Może nie ma możliwości, bo przecież jak ktoś nie ma gramofonu to też jest zerem (wydaję mi się, że taki macie tok myślenia). Najlepiej powiedzieć, że jak nie masz 2-3 tysięcy to nie zaczynaj się bawić w produkcje.

Dudi proszę, zamknij temat bo będzie wojna.
Dream about joining in
pewuprodukcje
Pad2

bedzie Jihad! ;p
Wciskam pad, kładę funty, daję bejslajn. Bęben gra, nie wiesz brat ile to szczęścia...
pietruh
Pad12

pewuprodukcje wrote:bedzie Jihad! ;p
Image
Dream about joining in
Locked