jacai wrote:Faktycznie asortyment duży, ale odpwiedzi na dwukrotnie zadane pytanie w sprawie igieł do gramo niestety nie doczekałem się do dnia dzisiejszego... A minęły 2 miesiące...
Potwierdzam ja również nie otrzymałem odpowiedzi na zadane pytanie oraz obiecane zniżki, a sprzedany interfejs miał inne oprogramowanie niż widniało na stronie
Kiedy kupowałem zewnętrzną kartę muzyczną interfejs to na stronie mieli napisane, że dają do tego Cubase LE bodajże. Jak się okazało przy zakupie otrzymałem Abletona. Powiedzieli, że Cubase nie mają, a dla mnie było to istotne przy zakupie. Proponowali mi zniżki na przyszłość jednak ja wiedziałem, że skończy się to tak jak powyżej napisałem czyli bez opowiedzi. Poinformowałem ich odnośnie prawa konsumenta, które stało w tym momencie po mojej stronie. Jak by była odwrotna sytuacja to by powiedzieli widziały gały co brały, więc teraz ja mówię. Zaproponowali wymianę na Reapera pod warunkiem, że nie zarejestrowałem Abletona. No, ale że zarejestrowałem bo chciałem sprawdzić czy mi ten program wystarczy to miałem wała. Obecnie zapewne jestem na jakiejś czarnej liście dlatego mi nie odpisują, a co dopiero mówić o jakichś zniżkach heh.
Serdecznie nie polecam tego sklepu. Każdy bardziej obeznany człowiek w temacie wie, że jest to najdroższy sklep w Polsce. Ja dokonałem tam zakupu tylko i wyłącznie ze względu na promocję. Pozostały sprzęt zawsze był mega drogi w stosunku do innych sklepów. Widziałem już na ten temat na innym forum opinie różnych realizatorów dźwięku, którzy mają komercyjne studia i wszyscy odradzali ten sklep twierdząc, że jest najdroższy. W związku z tym nie popieram inicjatywy wchodzenia wszystkim renomowanym sklepom w tyłek dla samej promocji forum. Wybierzmy sklepy, które są na prawdę dobre dla klienta oraz mają najlepsze ceny przynajmniej w kraju.
Wybaczcie, ale nie zwykłem promować jak to się mówi "gówna w ładnym opakowaniu". Czas najwyższy przyjąć zasadę klient Wasz Pan i przestać olewać klientów i wciskać im towar, którego nie zamówili. O takich zmianach się informuję przed wysyłką , a nie po kiedy klient sam napisze heh. Nawet jeśli mają coś tanie to przeważnie i tak choćby o trochę droższe niż w innych sklepach. Jeszcze się nie spotkałem, żeby było taniej.
Z wyrazami braku szacunku: Jach-Mann