Cześć

Jesteś nowy? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.
Post Reply
Franek
Padawan

Nazywam się Franek
mam 32 lata
jestem z warszawy
slucham rapu od 95 albo 94 roku
wlasnie kupilem mpc500 i jaram sie jak mlody pelikan
nie mam pojecia o niczym jesli chodzi o produkcje muzyki ... ale marzenia sa po to żeby je spełniać.

elo 3 5 0.
practice makes permanent
b0b
Pad7

Elo Franek!

I pięknie, niech zajawka kipi i umila Ci żywota :) (no i nam, jak powrzucasz jakieś grube biciory na forum :D)
pietruh
Pad12

Siemanko :D
Spoko spoko daj nam miesiąc lub dwa i będziesz na ślepo biciory klepał - już my cię nauczymy :D
Co nie panowie? hehe ;)
We can play in the graveyard
Dream about joining in
dudi
Pad16

eeema, damy radę - tu poczytasz, tam zapytasz i coś wyjdzie, chociaż dużo pracy przed tobą
Franek wrote:ale marzenia sa po to żeby je spełniać
aye! bo nic się samo nie zrobi :V
Ryba
Admin

siemanko nauczymy cie wszystkiego ;D
JachMann
Pad1

Siemano :) witaj w klubie. Rozgość się na sofie ;D
Franek wrote: marzenia sa po to żeby je spełniać.
Dokładnie tak jak mówisz ;D
pietruh wrote: Spoko spoko daj nam miesiąc lub dwa i będziesz na ślepo biciory klepał - już my cię nauczymy :D
Co nie panowie? hehe ;)
Tak jest będziesz miał inne pady wtedy i będziesz Braillem !@#$%^&* ;D hehe

Pozdro
https://soundcloud.com/jach-mann" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://myspace.com/jach-mann" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
http://nakoz.org/viewtopic.php?t=3404&p ... 20-%202008" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Franek
Padawan

no dzieki wszystkim za dobre słowa .... duzo pracy to ja lubie no i wiadomo strasznie sie jaram ... wiec ... nic tylko robic ;) mysle ze to taki rodzaj ekspresji ktory dopóki faktycznie nie jest twoja praca tylko twoja zajawa to ile by tego nie było to nie bedzie bolało
practice makes permanent
dudi
Pad16

robienie bitów nawet jako "praca" by mnie nie bolało :D
Franek
Padawan

dudi wrote:robienie bitów nawet jako "praca" by mnie nie bolało :D

dopuki byś robił swoje ... a jak ci wejda na łep producenci , kllienci , "artysci" i inni fachowcy i zaczna Ci mowić co jest dobre a co złe i jak ma to wyglądać i co sie podoba komu a co nie ( a w zasadzie jedny feedback na jaki mozesz liczyc to taki że " sie nie podoba" , albo "nie tak to sobie weobrażałem "... to wierz mi - można stracić zapał ;)
practice makes permanent
dudi
Pad16

Nie można się od razu nastawiać, że nikt cię nie pochwali :P Generalnie beatmaker powinien być sam dla siebie szefem - rozwijać się słuchając kontruktywnej krytyki i wyciągając z niej wnioski, ale jak komuś nie pasuje oldschool boom bap to trapów nie zaczniesz przecież robić skoro ich nie czujesz. It's as easy as that :V
Post Reply