nie wypada będę robił konstrukcje na ściany i sufit (drewniane) plus wełna w środek jakieś linki podtrzymując ta wełnę i materiał na całość plus jeszcze jedna warstwę paneli na podłogę i na to dywan perski za miesiąc ruszam z tym
edit. zapomniałem o najważniejszym problemie ''przesterów'', ''klików'' zauważyłem jak zmywarka mi myje naczynia w kuchni to przy zgrywaniu ścieżek przez interfejs pojawiają się częste przestery i kliki, wiec będę ciągną osobne zasilanie do studia na osobnym bezpieczniku
było by super ja musze jeszcze czekac na zgode elektrowni na podpiecie dodatkowego kursu (bezpiecznika) do studia, jak na razie mam razem z kuchnia i często mi wypieprza bezpiecznik jak włączę kuchenkę z czajnikiem i mikrofale, strasznie mnie to irytuje jak nie zapisze projektu
prace pełną para tylko szkoda ze muszę czekać na resztę paneli plany dobiegły zmiany jednak zdecydowałem się na panele akustyczne nie czepiajcie sie ze !@#$%^&* pomalowane bo to tylko pierwsza warstwa hahah a tam gdzie białe miejsca dojdą panele peace