Panele akustyczne
- Ryba
- Admin
nie wypada będę robił konstrukcje na ściany i sufit (drewniane) plus wełna w środek jakieś linki podtrzymując ta wełnę i materiał na całość plus jeszcze jedna warstwę paneli na podłogę i na to dywan perski za miesiąc ruszam z tym
edit. zapomniałem o najważniejszym problemie ''przesterów'', ''klików'' zauważyłem jak zmywarka mi myje naczynia w kuchni to przy zgrywaniu ścieżek przez interfejs pojawiają się częste przestery i kliki, wiec będę ciągną osobne zasilanie do studia na osobnym bezpieczniku
edit. zapomniałem o najważniejszym problemie ''przesterów'', ''klików'' zauważyłem jak zmywarka mi myje naczynia w kuchni to przy zgrywaniu ścieżek przez interfejs pojawiają się częste przestery i kliki, wiec będę ciągną osobne zasilanie do studia na osobnym bezpieczniku
- Ryba
- Admin
było by super ja musze jeszcze czekac na zgode elektrowni na podpiecie dodatkowego kursu (bezpiecznika) do studia, jak na razie mam razem z kuchnia i często mi wypieprza bezpiecznik jak włączę kuchenkę z czajnikiem i mikrofale, strasznie mnie to irytuje jak nie zapisze projektu
- Ryba
- Admin
prace pełną para tylko szkoda ze muszę czekać na resztę paneli plany dobiegły zmiany jednak zdecydowałem się na panele akustyczne nie czepiajcie sie ze !@#$%^&* pomalowane bo to tylko pierwsza warstwa hahah a tam gdzie białe miejsca dojdą panele peace
- Ryba
- Admin
coś wymyśle ziomek ma przetwornice to pożyczę i w samochodzie poklepiemy w padziorypietruh wrote:Może w McSyfie da radę jakoś podłączyć bo ja nie załatwię prądu...nie mówiąc o odsłuchach haha
hahaha te z przed miesiąca co im nie zeszłydudi wrote:jeszcze buły by wam dali w gratisie za taka promocję jakby się ludzie poschodzili