Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem nowy w temacie wogóle samplerów. Posiadam akai renaissance i nic o nim nie wiem. Bardzo proszę w miarę możliwości o instrukcję obsługi po polsku, bo inaczej nic z tego nie kumam. W razie źle wybranego tematu na forum proszę adminów o umieszczenie w odpowiednim wątku mojej prośby. Mile widziane wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
rewers51
Akai renaissance instrukcja po polsku
- KAIXER
- Pad1
Siema
Panocki o Renie po polszy za wiele nie ma , a działa na tym samym sofcie co MPC studio więc jeśli ktoś posiada "talent" tłumacznenia manuali na Polski to niech pomoże - a pomoże wielu jak sądze
Pozdro
Panocki o Renie po polszy za wiele nie ma , a działa na tym samym sofcie co MPC studio więc jeśli ktoś posiada "talent" tłumacznenia manuali na Polski to niech pomoże - a pomoże wielu jak sądze
Pozdro
https://soundcloud.com/rafa-sok" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
-
- Padawan
Witam
A może ktoś jest w stanie przetłumaczyć instrukcję angielską na polski do akai reanaisstance mpc i przesłać mi na maila rewers5@poczta.onet.pl ?
Jeśli to możliwe to bardzo proszę. Mile widziana każda odpowiedź.
A może ktoś jest w stanie przetłumaczyć instrukcję angielską na polski do akai reanaisstance mpc i przesłać mi na maila rewers5@poczta.onet.pl ?
Jeśli to możliwe to bardzo proszę. Mile widziana każda odpowiedź.
rewers51
Krzysztof Pustuł![;) ;)](./images/smilies/derp3.png)
Krzysztof Pustuł
![;) ;)](./images/smilies/derp3.png)
-
- Pad1
Siemka, otrzymałem polską instrukcję od użytkownika allegro od, którego kupiłem Rena, przypominać mi na priv to wyślę zupełnie za darmo
dla dobra producentów hehe ![;D ;D](./images/smilies/derpmax.png)
![:D :D](./images/smilies/yay.png)
![;D ;D](./images/smilies/derpmax.png)
Płyniemy tworząc bit, jakby wokół świat znikł
Samplery łączą się z nami, jak avatary z duszami
O brzmienia walczymy sami, żaden z nas nie zamilkł
Samplery łączą się z nami, jak avatary z duszami
O brzmienia walczymy sami, żaden z nas nie zamilkł
Coś w tego manuala nie mogę uwierzyćGadek wrote:Siemka, otrzymałem polską instrukcję od użytkownika allegro od, którego kupiłem Rena, przypominać mi na priv to wyślę zupełnie za darmodla dobra producentów hehe
![:/ :/](./images/smilies/heyno.png)
![:/ :/](./images/smilies/heyno.png)