tak zgadza sie wyspa Jersey
Widzialem twoje biciwa bizon tez niezle ,propsy
widze Bizon ze tez nagrywasz ja tez rapuje, moja historia z beatami zaczela sie od tego ze mialem dosc nawijania do instrumentali innych producentow
problem przy nagrywaniu sampla pod perkusje
-
- Padawan
Ostatnio zmieniony 14 sty 2014, 21:31 przez Kajems, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/channel/UCCuJ-d ... fvadrFQ9Hg" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Zapraszam na nasz kanal
Zapraszam na nasz kanal
- DonPadzior
- Admin
Chodzą słuchy że 5000 która nie jest już produkowana (???) dostanie nowego update'a i to w dodatku z pełną cyferkąbizon pisze:Moze troche bardziej klasycznie niz na 5000, choc w dalszym ciagu klasyka to nie jest.
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
AKAI to przecież 4 soft developerów i 1 hardware engineer
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Padawan
no to jesli bedzie ten update bede sie cieszyl o ile znowu czegos nie spiepsza nie slyszalem pochlebnych opini o akai ale zawsze za nim spojrze na opinie musze uzyskac ja sam, zdecydowalem sie na mpc 5000, w miare szybko ogarniam sprzety choc nie powiem troszke ciezko mi sie przestawic z kontrolera ... powiem szczerze ze na mpc mi wygodniej ....wszystko mam w 1 noi dzwiek jest niesamowity taki o jakim marzylem
https://www.youtube.com/channel/UCCuJ-d ... fvadrFQ9Hg" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Zapraszam na nasz kanal
Zapraszam na nasz kanal
- bizon
- Moderator
No to niezle Cie poniosloKajems. Ja swego czasu mase plyt z rapem z USA kupilem z jakiegos sklepu w Jersey za smieszne pieniadze. Tam to chyba troche inaczej z podatkami niz w UK co?
U mnie bylo troche podobnie, z tym, mnie zaciekawilo skad wgl biora sie bity. Uslyszalem legendy o Akai itp itd, ale ponad 2 lata czekalem na pierwszy sampler.
TTP te sluchy to chodza i chodza. Uwierze jak zobacze plik do download'u ze strony Akai Pro.
U mnie bylo troche podobnie, z tym, mnie zaciekawilo skad wgl biora sie bity. Uslyszalem legendy o Akai itp itd, ale ponad 2 lata czekalem na pierwszy sampler.
TTP te sluchy to chodza i chodza. Uwierze jak zobacze plik do download'u ze strony Akai Pro.
- dudi
- Pad16
Że tak powiem... powoli pomyślcie o przeniesieniu się do http://mpc-forum.eu/viewtopic.php?f=5&p=22603" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- DonPadzior
- Admin
Ciekawe co za buc takiego derail'a zapodał
-
- Padawan
a to ty bizon tu byles, no popatrz jaki swiat maly hehe widze ze ty w uk stacjonujesz moze pewnego dnia zgadamy sie na jakis collab
no wlasnie my tu tak gadu gadu a tu off topy leca, wybaczcie mi ale mpc5000 tak mi we lbie pokrecilo ze zapomnialem
no wlasnie my tu tak gadu gadu a tu off topy leca, wybaczcie mi ale mpc5000 tak mi we lbie pokrecilo ze zapomnialem
Zapraszam na nasz kanal
Zapraszam na nasz kanal
- bizon
- Moderator
- DonPadzior
- Admin
@dudi
...a zaczęło się to tak:
...a zaczęło się to tak:
totepady pisze:Chodzą słuchy że 5000 która nie jest już produkowana (???) dostanie nowego update'a i to w dodatku z pełną cyferką