Koszalin kradnie bity od Twiztid?

czyli pierdzioszenie o szopenie
Awatar użytkownika
dabek
Pad5

jaki dopisek jest w reaperze? U mnie jest napisane coś w stylu "UWAGA! Reaper nie jest darmowy" :)
roon
Pad2

pietruh pisze:
roon pisze:Skoro mozna krasc software
problem jest taki, że nie można :)
Ja sobie postanowiłem, jak będę miał hajs to kupię tego Reapera...zresztą z reaperem też jest inna bajka bo jest ten magiczny dopisek :D
Ja wiem, ze nie mozna. Ale znaczne gro ludzi nie ma z tym problemu.
Awatar użytkownika
MARKOWY
Zwycięzca Ligi Bitów

Faktycznie podobny ten bit. Ba - brzmi jakby był po prostu inaczej zmiksowany, a ścieżki te same.
Z drugiej strony... producent który robił bit Twiztidom widocznie tez leciał z jakiś gotowców, więc też średnio...
https://soundcloud.com/markowe-bity" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
b0b
Pad7

dabek pisze:jaki dopisek jest w reaperze? U mnie jest napisane coś w stylu "UWAGA! Reaper nie jest darmowy" :)
Fak, w końcu mogę błysnąć! Mianowicie:
Licensed for personal/small business use
Przynajmniej w tej wersji dla tych biednych :D
Awatar użytkownika
dabek
Pad5

Ta licencja o ktorej mowisz kosztuje 60 dolcow i mozesz z niej skorzystac jesli dochod Twojego studia nie przekracza 20 tys. Dolarow rocznie :) oczywiscie nawet jak minie 60 dni probnych to program dalej dziala bo firma ma zajebista polityke, ale generalnie trzeba zaplacic. Sorry za brak PL znakow.
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

B0b 4 U! :)
a tak poważnie... generalnie mają tam dopisek, że nie będą doszukiwać się wpłat itd... (tu kończy się info o tym dopisku - dalej są moje prywatne myśli ) i możesz korzystać za free z pełnej wersji a jak po prostu będziesz miał hajs to kupisz i tyle :)
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Awatar użytkownika
xoludus
Pad3

Ale jak sciagasz sobie software, to tylko dlatego, ze jest drogi i ogolnie to jest narzedzie do tworzenia czegos. A taki kolo jak !@#$%^&* bit, dalej nie pisze to juz chyba pointa sie sama nasuwa:]
Niech MOC energicznie będzie z wami, nocami & dniami!
https://soundcloud.com/xoludus" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
ODPOWIEDZ