Siemano!

Jesteś nowy? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
noi2er
Pad2

Po drugiej stronie kabla - noi2er. Jestem normalnym homo sapiens, który wykonuje podstawowe czynności życiowe ułatwiające przekoczowanie na tej planecie. Natomiast wieczorem, gaszę światło i odplam FL Studio. Tak rodzi się muzyka, którą robię już 5 lat. Niektórzy z Was zdążyli już zauważyć, że nie jest ona lekka i puszysta jak ptasie mleczko Wedla. To dlatego, że od małego towarzyszy mi trip-hop, dark jazz i psychodela. Po prostu uwielbiam te gatunki (nie zapominam o dobrych rapsach!). W takim też kierunku chcę podążać i zdaję sobie sprawę że to totalna nisza. W tym roku na pewno wypuszczę materiał instrumentalny. Będzie to muzyczna opowieść o ....... No własnie, dowiecie się o kim! Na dzień dzisiejszy mogę zdradzić, że płyta będzie łączyła w sobie elementy jazzu, muzyki klasycznej i historii o kosmosie i UFO. Chcę zrobić coś totalnie odjechanego, coś co wypierze Wam umysły ;)

Tak więc, zajebiście miło jest mi poznać ludzi z ogromną pasją. Pasją jaką jest muzyka!
Mózg to despocja, interakcji plantacja. Nerwy, manewry, mętlik, fiksacja pojęć. Pa-pa-paranoja ludzka istoto-to-ta dwa my i pokoje.
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

pozdrawiam z krainy ciemnego trip-hopu downtempa i ambient elektroniki ;)

P.S wszystko luz, nawet więcej niż luz ale Random Trip tak mi zalatuje Omnisphere'ą że aż nieprzystoi... ;)
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

eeema towarzyszu, czekam na to pranie, bo mam trochę brudów w bani ;d
Ende
Pad10

Siemson! Już czekam na ten materiał :)
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

Witaj jeźdźcu apokalipsy :D
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Awatar użytkownika
Ryba
Admin

siemka :)
Awatar użytkownika
noi2er
Pad2

Siema!

@totepady - to mnie teraz zabiłeś tym porównaniem. Taki ślad dźwiękowy :)
Mózg to despocja, interakcji plantacja. Nerwy, manewry, mętlik, fiksacja pojęć. Pa-pa-paranoja ludzka istoto-to-ta dwa my i pokoje.
ODPOWIEDZ