Po drugiej stronie kabla - noi2er. Jestem normalnym homo sapiens, który wykonuje podstawowe czynności życiowe ułatwiające przekoczowanie na tej planecie. Natomiast wieczorem, gaszę światło i odplam FL Studio. Tak rodzi się muzyka, którą robię już 5 lat. Niektórzy z Was zdążyli już zauważyć, że nie jest ona lekka i puszysta jak ptasie mleczko Wedla. To dlatego, że od małego towarzyszy mi trip-hop, dark jazz i psychodela. Po prostu uwielbiam te gatunki (nie zapominam o dobrych rapsach!). W takim też kierunku chcę podążać i zdaję sobie sprawę że to totalna nisza. W tym roku na pewno wypuszczę materiał instrumentalny. Będzie to muzyczna opowieść o ....... No własnie, dowiecie się o kim! Na dzień dzisiejszy mogę zdradzić, że płyta będzie łączyła w sobie elementy jazzu, muzyki klasycznej i historii o kosmosie i UFO. Chcę zrobić coś totalnie odjechanego, coś co wypierze Wam umysły
Tak więc, zajebiście miło jest mi poznać ludzi z ogromną pasją. Pasją jaką jest muzyka!
Siemano!
- DonPadzior
- Admin
pozdrawiam z krainy ciemnego trip-hopu downtempa i ambient elektroniki
P.S wszystko luz, nawet więcej niż luz ale Random Trip tak mi zalatuje Omnisphere'ą że aż nieprzystoi...
P.S wszystko luz, nawet więcej niż luz ale Random Trip tak mi zalatuje Omnisphere'ą że aż nieprzystoi...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.