Witam.
Kupiłem rozszerzenie IB208P chcąc kupić rozszerzenie 8 outow, paczka przyszła ale okazało się jednak że nie są to dedykowane outy do mpc2000xl. Wygląda to tak:
Jak widać przewód jest za krótki. Czytałem jednak na mpc-forums że da się to przeskoczyć, ktoś podpowie jaki potrzebuje żeby zagrało?
P.S I ktoś może ma płytkę mocującą zupełnie nie potrzebnie na zbyciu? Jeśli tak jestem chętny.
Pozdrawiam.
MPC 2000xl + IB208P
- DonPadzior
- Admin
Taśma to nie problem - policz ile pinów jest na taśmie ---> ebay "xxx pin ribbon cable"
Płytka mocująca też niepotrzebna
Płytka mocująca też niepotrzebna
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Pad1
No jutro jeszcze smigne do maplina zobaczyć może cos dobiore, jak nie to ebay. A masz może jakieś pomysły jak to zabezpieczyć bez płytki? pasuje tylko jedna srubka ktora jest pod digitalami, trochę malo, przydało by się jeszcze czymś zabezpieczyć z drugiej strony.
- DonPadzior
- Admin
w maplinie nie znajdziesz bo to są starej generacji kable... generalnie to potrzebujesz
34 pinowy kabel ide 2... taki jak do dysków dawniej były
EDIT:
proszę cie bardzo
---> KLIK <---
34 pinowy kabel ide 2... taki jak do dysków dawniej były
EDIT:
proszę cie bardzo
---> KLIK <---
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Do podpięcia możesz użyć stary kabel ze stacji dyskietek MPC2000XL. No chyba że nie masz.
Dołączam foto:
Dołączam foto:
- aaadi
- Pad1
smola pisze:Witam.
Kupiłem rozszerzenie IB208P chcąc kupić rozszerzenie 8 outow, paczka przyszła ale okazało się jednak że nie są to dedykowane outy do mpc2000xl. Wygląda to tak:
Jak widać przewód jest za krótki. Czytałem jednak na mpc-forums że da się to przeskoczyć, ktoś podpowie jaki potrzebuje żeby zagrało?
P.S I ktoś może ma płytkę mocującą zupełnie nie potrzebnie na zbyciu? Jeśli tak jestem chętny.
Pozdrawiam.
no ładnie to wygląda, te oczy
- pietruh
- Pad12
Może dudi bawi się w trolla w wolnych chwilachaaadi pisze:jak przeglądałem temat (14 lis 2014, o 08:21) to zamiast zdjęcia bebechów maszyny było zdjęcie ślicznej brunetki serio mówię, szkoda że print screen'a nie zrobiłem
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in