Kupiłem rozszerzenie IB208P chcąc kupić rozszerzenie 8 outow, paczka przyszła ale okazało się jednak że nie są to dedykowane outy do mpc2000xl. Wygląda to tak:
Jak widać przewód jest za krótki. Czytałem jednak na mpc-forums że da się to przeskoczyć, ktoś podpowie jaki potrzebuje żeby zagrało?
P.S I ktoś może ma płytkę mocującą zupełnie nie potrzebnie na zbyciu? Jeśli tak jestem chętny.
No jutro jeszcze smigne do maplina zobaczyć może cos dobiore, jak nie to ebay. A masz może jakieś pomysły jak to zabezpieczyć bez płytki? pasuje tylko jedna srubka ktora jest pod digitalami, trochę malo, przydało by się jeszcze czymś zabezpieczyć z drugiej strony.
Cholera, myslalem że to wystarczy tylko wpiąć drugi kabel ide na przejście... Nie wiem czy nie sprzedam tego po prostu i nie kupie IB-M208P... Trochę mnie przerażają te fotki szczególnie część z przeszczepianiem małych kabelków
Kupiłem rozszerzenie IB208P chcąc kupić rozszerzenie 8 outow, paczka przyszła ale okazało się jednak że nie są to dedykowane outy do mpc2000xl. Wygląda to tak:
Jak widać przewód jest za krótki. Czytałem jednak na mpc-forums że da się to przeskoczyć, ktoś podpowie jaki potrzebuje żeby zagrało?
P.S I ktoś może ma płytkę mocującą zupełnie nie potrzebnie na zbyciu? Jeśli tak jestem chętny.
jak przeglądałem temat (14 lis 2014, o 08:21) to zamiast zdjęcia bebechów maszyny było zdjęcie ślicznej brunetki serio mówię, szkoda że print screen'a nie zrobiłem
aaadi wrote:jak przeglądałem temat (14 lis 2014, o 08:21) to zamiast zdjęcia bebechów maszyny było zdjęcie ślicznej brunetki serio mówię, szkoda że print screen'a nie zrobiłem
Może dudi bawi się w trolla w wolnych chwilach
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Haha, najprawdopodobniej to moja dziewczyna tylko jak to się stało? Chyba ze to nie ona, nie widziałem wiec nie wiem anyway, karta z tematu jest na sell w UK jakby kto chciał