Matko swieta za przeproszeniem to juz wku*wia bo to powino chulac odrazu za kazdym razem a tu zabawy tyle jak ulepic piekny zamek nad morzem z forteca i tama
![:) :)](./images/smilies/happy.png)
.
tak latenacja.Mam mikser gramofon i mpc + wierza pionier nie monitory ! To nie wspolgra ze soba czemu ? mam asio4all i asio od rena jak to ustawic by za kazdym razem dzialalo ok, moge wyslac screeny podlacznia i ustawienia programu mpc jezli to wogole pomoze w wytlumaczneiu mojego znacnego problemu chyba ze umiecie zrozumiec i wytluamczyc mi to jak wszystko do kupy podlaczyc tak by to dzialalo za kazdym razem wybaczcie za bledy ort. jezeli sa nie chce mi sie poprawiac, gumowa klawiatura.
Jeszcze szybko wytlumacze
![:) :)](./images/smilies/happy.png)
jak to podlaczylem i dziala, lecz po 15 min pierdzi.
Gramofon na (phono bo tak pisze w instrukcji miksera ) pod CH3, ground gramofonu pod CH2 (WYCISZONA 2 (CH2)) pod CH1 komputer z wyjscia komputera gdzie podlacza sie glosniki (zielone wyjscie komputera) Z MPC PHONO DO OUT MIKSERA A OUT MIKSERA DO WIERZY WSZYSTKO DZIALA IDZIE ROBIC BITY ALE NA KROTKA METE, NIE WIEM CZY DOBRZE ZROZUMIELSICIE TO CO NAPISALEM ALE ZABAWY TYLE JAK DLA DZIECKA Z KLOCKAMI LEGO CZY ZAMKIEM NAD MORZEM. JA ........... OLE !!!! SPRZEDAM TEN SPRZET ALBO BEDE ROBIL PIERDZACE BITY
![:D :d](./images/smilies/yay.png)
NARZEKAM NA NIEGO (TAK NIE POWINNO BYC I TO W CH*J..... WOLAL BYM JUZ GRAC NA CYMBALKACH LUB NA FL-U DEMO !!!
A MOZE KONTAKT TEL BEDZIE LEPSZY NIZ PISANIE SAMI ZDECYDUJCIE.....
Opcja jeszcze taka ze to moze lezec wiekszy problem w ustawieniu komputera (playbacka) czy asio4all itp itd. nie wiem juz sam moze mieliscie podobne problemu z ren. i jego ustawieniem ?