wymiana sprzętem

czyli pierdzioszenie o szopenie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Roman
Pad1

Witam Panowie.
Tak się złożyło że znalazłem chętnego na moją 2000xl, dodatkowo ziomek ma wystawioną ren którą planowałem kupić - do tego za podobny hajs
Zaproponowałem koledze wymianę: on zalicytuje i ja zakończę przed czasem, tak samo w drugą stronę.
Kolega jednak ma wątpliwości co do wymiany sprzętem, na odbiór osobisty też sobie nie pozwolę bo jest to ok.400km , kupno za pieniądze też póki co nie wchodzi w grę bo po prostu nie mogę sobie na to finansowo pozwolić

Macie jakieś alternatywy?
a też se będę spamował pod postami :
https://soundcloud.com/rmnbeatz" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin

Wyślijcie do siebie obydwie paczki za pobraniem na tą samą kwotę...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Awatar użytkownika
Roman
Pad1

ehhh.. on boi się po prostu wymiany, bez standardowej opcji typu"kupuję>wysyłam hajs> mam dowód wpłaty>alledrogo mnie chroni" ;V
dzięki totepady za zainteresowanie.
spisywał ktoś umowę przy wymianie?
a też se będę spamował pod postami :
https://soundcloud.com/rmnbeatz" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
MCH
Pad1

Nie ma się co dziwić, że ktoś nie chce w ciemno wysyłać na drugi kraniec Polski :D Najlepiej sprzedaj swoją najpierw jak jest taka możliwość, jak już będziesz mieć hajs to kup tamto. Trochę śmiesznie rzeczywiście, że się wymienicie tym hajsem tak naprawdę ale allegro w jakiś sposób tam zabezpiecza tę transakcję jakby się coś nie tak okazało. Wydaję mi się, że koszty na allegro to będzie parenaście złotych max, więc chyba do przeżycia w zamian za 'psychiczny spokój'.
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

To przelejcie sobie te "podobne" kwoty - wyjdzie na to samo :P
//Edit.
Chodzi mi o to, że nawet jak już zalicytujecie oboje aukcje to i tak musicie zapłacić, nawet jakby pożyczyć hajs na ten przelew to oddasz w ciągu kilku dni jak tylko gościu Ci prześle.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
ODPOWIEDZ