Siemanko
Nazywam się Kuba, ziomki mówią na mnie bob. Jestem z Koszalina i od około pół roku zaraziłem się potworną zajawką na klepanie bitów do tej pory waliłem na lpd8, rolandzie e86 po ojcu, technicsie sl-3 (też ojciec wygrzebał w piwnicy ) i fl studio. Od jakiegoś czasu czułem, że trzeba przejść na wyższy level, ale słabo z siankiem było. Krótko mówiąc - hajs się nie zgadzał.
Jednak około 2tyg. temu ogarnąłem to forum. Gdzieś tam na fejsbunii, choć linka pierwszy raz zobaczyłem na YT, pod jakimś tutkiem do MPC, ale nie działał.
No i !@#$%^&*... tutaj moja zajawa na MPC osiągnęła APOGEUM : D Obczaiłem chyba wszystkie tematy, 99999 filmików z YT o mpc'tach i aż mnie nosiło w środku jak tu skombinować sobie sprzęt. Już w szczegóły wdawać się nie będę, ale jak wiadomo potrzeba matką wynalazku i MPC2500 wyląduje u mnie w piątek ewentualnie poniedziałek Teraz jaram się okrutnie i nie mogę doczekać paczki. Zamówiłem na djshop.pl i powiedziałem, że na mpc-forum.eu chłopaki polecali i dlatego się tu zgłosiłem (chyba się nie obrazicie ).
W szczególności do tej pory zapamiętałem nicki takie jak: totepady, dudi, ryba, bizon, melon i jacai - chłopaki liczę na Waszą pomoc gdybym nie mógł sobie poradzić
Ogólnie jestem bezproblemowym ziomkiem z zajawką i wszyscy wydajecie się bardzo sympatyczni i przyjemnie czyta się Wasze posty i rozkminki. No ale w dupę też wchodzić bym nie chciał dlatego streszczając cały wywód: SIEMANO WSZYSTKIM!
Elo ziomki
- dudi
- Pad16
eeema! to widzę, że się teraz hajsy ładnie zgadzają skoro 2500 wpadło Nie ma problemu, że im o nas wspomniałeś, zasadniczo delikatnie współpracujemy w kwestiach reklamowych także wszystko w jak najlepszym porządku.
Jesteśmy dla siebie rodziną, dlatego chętnie cię przyjmiemy jako kolejnego brata haha i z chęcią na wszelkie pytania odpowiemy. W dupencję nie trzeba wchodzić, także WITAM raz jeszcze i gratuluję doboru sprzętu. Na pewno będziesz zadowolony panie
Jesteśmy dla siebie rodziną, dlatego chętnie cię przyjmiemy jako kolejnego brata haha i z chęcią na wszelkie pytania odpowiemy. W dupencję nie trzeba wchodzić, także WITAM raz jeszcze i gratuluję doboru sprzętu. Na pewno będziesz zadowolony panie
- DonPadzior
- Admin
.......ŁAŁ....
heheheh
heheheh
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
Jestem cały czasdudi pisze:totepady, gdzie zginąłeś ostatnio?
to że nie piszę to nic nie znaczy...po prostu zawalony hmmm.....życiem jestem heheheh
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- jacai
- Pad7
No witam! Tych których wymieniłeś to forumowi guru . A tak serio to gratuluję wyboru sprzętu, przepych i bogactwo
r.w.t.f.
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
- pewuprodukcje
- Pad2
Pozdry!
Wciskam pad, kładę funty, daję bejslajn. Bęben gra, nie wiesz brat ile to szczęścia...