Siemanko
Co myślicie o tym sprzęcie? Może stanowić alternatywę dla mpc500 czy raczej w to wątpicie ?
Mi takie coś by nawet leżało tylko znalazłem dopisek że zasilany przez USB... Mam nadzieję że do zabawy na takim czymś nie będzie potrzebny komputer tak jak w przypadku "mpc" Renaissance... Pozdrópwki Yo " onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Nowy sampler od akai... Akai MPX16
-
- Pad3
Będzie potrzebny komputer
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
http://www.hugizbeats.com/" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
No mi to raczej wygląda na zabawkę ewentualnie prosty sampler dla dj'ów grających na żywca pomysł wstawienia mikrofonu, to trochę brecht, tak jak by chcieć wykorzystywać sample nagrane telefonem podobnie rzeczy się mają z drum maszynką wolf rhythm, raczej w studiu nie znajdzie zastosowania no chyba, że będzie brzmiał jak roland tr 808, ale raczej wątpię ale trzeba przyznać, że na oko te nowe zabaweczki wyglądają na dość mocne. A może się mylę i dostaniemy od akai zajebiaszczy analogowy stuff oby !!!
- OZbeer
- Pad3
Mi się ten groovebox nie widzi ... Słyszałem że te drewniane wykończenie po bokach to zwykły plastyk oklejony czy pomalowany na kolorek drewna ...Polityka akai mnie zawodzi ostatniowolfset pisze: podobnie rzeczy się mają z drum maszynką wolf rhythm zajebiaszczy
"Jestem fetyszystą... lubię dobrą stopę"
-
- Padawan
Mpx to wogole nie jest sampler tylko sample player, mialem toto przez chwile i jest to poprostu badziew
Nie kupuje sample packow do samplera
- MadBullBeats
- Pad6
Nie odkopuj takich staroci ,swoją drogą to powinna być jakaś informacja dla nowych forumowiczów ocb z tym