To i jo dodam coś o sobie
Muzyka jest moją chyba największą pasją, pomimo że nie poświęcam jej już tyle czasu co kiedyś to ciągle potrafie się zasiedzieć do późnych godzin i chodzić niewyspany
Wszystko mi się kręci wokół niej, nie tylko produkcja, ale i ciągłe uczenie się technik mixu, masteringu, skreczowania itp... W pracy jestem też akustykiem.
A tak poza tym, równie ważną, bo od tego się zaczęła moja przygoda z muzyką jest BBOYING. Tańczę już ponad 16 lat. Jest to ciężki temat, ale ciągle uczę się nowych numerów.
Oczywiście żeby tańczyć trzeba miec formę, więc dochodzi systematyczne ćwiczenie (siłowe i lekka kalistenika) oraz rozciąganie. 33 lata to nie jest już najlepszy wiek na szybki progress w Breaku, poza tym prowadzę zajęcia dla dzieciaków.
Kolejną rzeczą jest zajawka na motoryzację, zwłaszcza japońską motoryzację. W zależności od możliwości finansowych staram się odbudowywać powoli swojego klasyka jakim jest CRX z 91 roku - marzenie z dzieciństwa.
Z rzeczy mniejszych, rysowanie (tradycyjne) i grafika, którą chcę się zająć bardziej zawodowo (projektowanie logotypów / identyfikacji wizualnych) oraz kaligrafia. Sory za przynudzenie