testing, testing raz dwa czy ;)
- DonPadzior
- Admin
nie dam mu zdechnąć nawet jakby mnie błagał lololol
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- bizon
- Moderator
Bawisz się w Ferdynanda Kiepskiego Konstruktora?
- DonPadzior
- Admin
był atak na bazę danych kilka dni temu i zmieniło przedrostki wpisów w bazie z "mpcforum_" na "phpbb_" a to sprawiło że w zasadzie cała historia forum zaginęła bo fora phpbb3 mogą odczytywać tylko przedrostki które są skonfigurowane podczas zakładania forum. W skrócie, miałem dwa dni robótek ręcznych podczas których musiałem przelecieć się przez kilkadziesiąt tysięcy wpisów i je poprawić lol
W sumie to nie wiem po co to zrobiłem (pewnie nastrój świąteczny) bo nawet nie wiedziałem że jeszcze ktoś oprócz endeiksa odwiedza to forum
EDIT:
jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia (np. emotki) ale to powoli po nowym roku
W sumie to nie wiem po co to zrobiłem (pewnie nastrój świąteczny) bo nawet nie wiedziałem że jeszcze ktoś oprócz endeiksa odwiedza to forum
EDIT:
jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia (np. emotki) ale to powoli po nowym roku
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- Ryba
- Admin
Dziękuję padzior za czuwanie nad forum ja osobiście to tylko usuwałem spamy i banuję reklamodawców. Ale nie zauważyłem wcześniej nic a byłem może ze dwa tygodnie temu. Dobra robota
Życzę wam wszystkim w Nowym Roku radośći, zdrowia i pomyślności, a każdy dzień wypełniony niech będzie sukcesami i chwilami szczęścia. Spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów.
Życzę wam wszystkim w Nowym Roku radośći, zdrowia i pomyślności, a każdy dzień wypełniony niech będzie sukcesami i chwilami szczęścia. Spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów.
- bizon
- Moderator
Tobie to naprawdę czasu nie szkoda Padzior ale zobaczysz, że jeszcze faza na fora wróci kiedyś i będziesz miał wynagrodzone u świetego Piotra
Dzięki za życzenia Rybson i także wszystkiego co najlepsze po Nowym Roku!
Dzięki za życzenia Rybson i także wszystkiego co najlepsze po Nowym Roku!