testing, testing raz dwa czy ;)

czyli pierdzioszenie o szopenie
Post Reply
DonPadzior
Admin

nie dam mu zdechnąć nawet jakby mnie błagał lololol
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
DonPadzior
Admin

był atak na bazę danych kilka dni temu i zmieniło przedrostki wpisów w bazie z "mpcforum_" na "phpbb_" a to sprawiło że w zasadzie cała historia forum zaginęła bo fora phpbb3 mogą odczytywać tylko przedrostki które są skonfigurowane podczas zakładania forum. W skrócie, miałem dwa dni robótek ręcznych podczas których musiałem przelecieć się przez kilkadziesiąt tysięcy wpisów i je poprawić lol
W sumie to nie wiem po co to zrobiłem (pewnie nastrój świąteczny) bo nawet nie wiedziałem że jeszcze ktoś oprócz endeiksa odwiedza to forum :P

EDIT:
jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia (np. emotki) ale to powoli po nowym roku
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Ryba
Admin

Dziękuję padzior za czuwanie nad forum👌😊 ja osobiście to tylko usuwałem spamy i banuję reklamodawców. Ale nie zauważyłem wcześniej nic a byłem może ze dwa tygodnie temu. Dobra robota 🙌
Życzę wam wszystkim w Nowym Roku radośći, zdrowia i pomyślności, a każdy dzień wypełniony niech będzie sukcesami i chwilami szczęścia. Spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów. 🥳
bizon
Moderator

Tobie to naprawdę czasu nie szkoda Padzior :D ale zobaczysz, że jeszcze faza na fora wróci kiedyś i będziesz miał wynagrodzone u świetego Piotra :P

Dzięki za życzenia Rybson i także wszystkiego co najlepsze po Nowym Roku!
Post Reply