Witam wszystkich forumowiczów!
Chcę powiedzieć, że niezmiernie się cieszę faktem istnienia tego forum.
Na forum "Samplerap.pl", które zostało skasowane i obecnie się odrodziło, miałem konto od stycznia 2006 roku, istniało także forum o samplerach MPC pod nazwą "Akai-mpc.pl" na którym byłem jednym z adminów, lecz i ono zostało skasowane.
Bardzo to doceniam, że są w tym kraju ludzie których tak jak mnie kręci muzyka, i którzy dodatkowo są zakochani w samplerach Akai jak i innych wspaniałych maszynach.
Z tego co widzę "Mpc-forum.eu" jest ciekawym miejscem! Oby to forum rosło w siłę i nie upadło jak inne fora tego typu.
Pozdrowienia dla kochających muzykę, tę na żywych instrumentach, jak i tę tworzoną przy użyciu elektroniki.
Witam na pokładzie Mpc-forum.eu!
- JackNigga
- Pad2
No spoko. Witam panowie. Zajebiste to forum.
Tylko szkoda, że nie ma tu opcji "obserwuj wątek" czy "obserwuj czy ktoś odpowiedział" a więc nie przychodzą mi powiadomienia na email, że ktoś odpowiedział na mój post. Można by było to jakoś poprawić, o ile się da. I emoty tez bym zmienił na standardowe, ale to w sumie już kwestia gustu.
Peace!
Tylko szkoda, że nie ma tu opcji "obserwuj wątek" czy "obserwuj czy ktoś odpowiedział" a więc nie przychodzą mi powiadomienia na email, że ktoś odpowiedział na mój post. Można by było to jakoś poprawić, o ile się da. I emoty tez bym zmienił na standardowe, ale to w sumie już kwestia gustu.
Peace!
- dudi
- Pad16
Z emotami już walczyliśmy i postanowione, że zostają takie, z czasem kiedyś może się zmieni, ale to kwestia przyzwyczajenia. Jeśli chodzi o te powiadomienia to uznałem w sumie, że to niepotrzebne generowanie maili. Nieraz wygodne, ale jak przychodzi tego cała masa, to tylko zawala skrzynkę. Na forum łatwo sprawdzić odpowiedzi, wystarczy regularniej wejść
- JackNigga
- Pad2
@dudi:
No racja, emoty to tylko kwestia przyzwyczajenia. Powiadomienia email natomiast to przydatna rzecz. Przecież można je w każdej chwili wyłączyć, a tak to nie widzę, ze ktoś np po 3 miesiącach odpowiedział na mój zapomniany wątek. Dobrze by było to jakoś ustawić.
@Ende:
Tak, jestem na Winyl.net. Mam tam wątek o tłoczeniu/wycinaniu winyli z własnymi nagraniami.
@Ryba:
Witam Miło tu widzieć ksywki z tamtych forów! To znak, ze są tu tez prawdziwi miłośnicy MPC a nie "sezonowi" zajawkowicze.
I mam jeszcze takie pytanie - czy ktoś z Was ma może jakiś kontakt z użytkownikiem o nicku "kodżi"? Byłem z nim ustawiony na sprzedaż samplera i po upadku forum akai-mpc.pl kontakt się urwał.
No racja, emoty to tylko kwestia przyzwyczajenia. Powiadomienia email natomiast to przydatna rzecz. Przecież można je w każdej chwili wyłączyć, a tak to nie widzę, ze ktoś np po 3 miesiącach odpowiedział na mój zapomniany wątek. Dobrze by było to jakoś ustawić.
@Ende:
Tak, jestem na Winyl.net. Mam tam wątek o tłoczeniu/wycinaniu winyli z własnymi nagraniami.
@Ryba:
Witam Miło tu widzieć ksywki z tamtych forów! To znak, ze są tu tez prawdziwi miłośnicy MPC a nie "sezonowi" zajawkowicze.
I mam jeszcze takie pytanie - czy ktoś z Was ma może jakiś kontakt z użytkownikiem o nicku "kodżi"? Byłem z nim ustawiony na sprzedaż samplera i po upadku forum akai-mpc.pl kontakt się urwał.
- JackNigga
- Pad2
Tak, ale niecodziennie wchodzę na forum i byłoby super widzieć kto odpisuje. Nawet na ten wątek nie wiem kto odpisze dopóki nie wejdę na forum. Powiadomienia to naprawdę opcja bez której nie da się ogarnąć forum, szczególnie jeśli ktoś się dużo udzieladudi pisze:klikasz nieprzeczytane posty i masz wszystko na tacy
No ale ważne że forum w ogóle istnieje.
peace!
- DonPadzior
- Admin
1. Sciągasz Tapatalk, dodajesz forum, wciskasz "subscribe", czekasz aż ktoś coś napisze....
2. Zakładasz konto Google (nie masz jeszcze ??? ), w czytniku Google (Google Reader) subskrybujesz interesujący cię wątek, czekasz aż ktoś coś napisze...
3. nie dziękuj
2. Zakładasz konto Google (nie masz jeszcze ??? ), w czytniku Google (Google Reader) subskrybujesz interesujący cię wątek, czekasz aż ktoś coś napisze...
3. nie dziękuj
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Pad1
Witaj!:)
http://www.facebook.com/elaenspz" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- JackNigga
- Pad2
Jest opcja o powiadomieniach! Super! Wielkie piwo dla Ciebie dudi!
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie!
PS. A ma ktoś jakiś namiar na użytkownika o ksywce "kodźi"? (taką ksywkę miał na poprzednim forum o MPC i na Samplerap chyba też). Jakby co to piszcie mi na PRIV.
W najbliższej przyszłości, o ile znajdę plik notatnika z odpowiednią zawartością, to wstawię może tu na forum mój stary wątek o porównaniu MPCtek (1000 vs 2000 vs 2000XL) i kilka ciekawostek.
Pozdr!
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie!
PS. A ma ktoś jakiś namiar na użytkownika o ksywce "kodźi"? (taką ksywkę miał na poprzednim forum o MPC i na Samplerap chyba też). Jakby co to piszcie mi na PRIV.
W najbliższej przyszłości, o ile znajdę plik notatnika z odpowiednią zawartością, to wstawię może tu na forum mój stary wątek o porównaniu MPCtek (1000 vs 2000 vs 2000XL) i kilka ciekawostek.
Pozdr!
- JackNigga
- Pad2
Powiadomienia mailowe działają elegancko. DZIĘKI raz jeszcze!
Może się kiedyś uda coś zorganizować. Wtedy postawię browar hehe.
Co do "kodżiego" to szkoda, bo byliśmy ustawieni na sprzedaż samplera a nie wiem teraz jak się do niego dobić.
Pozdrowienia i gratulacje po raz kolejny, bo to forum o Akajkach jest naprawdę bardzo fajnym miejscem w sieci dla fanatyków elektronicznych instrumentów muzycznych jakimi są samplery. Oby istniało w nieskończoność.
Może się kiedyś uda coś zorganizować. Wtedy postawię browar hehe.
Co do "kodżiego" to szkoda, bo byliśmy ustawieni na sprzedaż samplera a nie wiem teraz jak się do niego dobić.
Pozdrowienia i gratulacje po raz kolejny, bo to forum o Akajkach jest naprawdę bardzo fajnym miejscem w sieci dla fanatyków elektronicznych instrumentów muzycznych jakimi są samplery. Oby istniało w nieskończoność.