Gramofon do samplingu
hmmmm przy samlingu często przydaje się pitch fader, w pdx 2000 masz aż dwa, z zajebistą szerokością kontroli (przy samplowaniu niezastąpiony) plus do tego magiczny przycisk reverse i już samplujesz jak JDee kiedyś często były na allegro z systemem można było wyrwać za 800 do tysiaka, naprawdę warto nazbierać bo ten sprzęt posłuży ci na lata!!! osobiście nie widzę lepszego gramca do samplowania w przedziale cenowym do tysiaka. silnik silny jak koń.Przede wszystki olbrzymia możliwość zmiany tępa przy pomocy pitchy dzięki czemu zachowasz najwyższą analogową jakość sampla.
- dudi
- Pad16
PDX 2000 to typowy zajebizm ALE! do scratchu. Generalnie gramczyk klasyk, ale nie jest mu aż takie cudo potrzebne, bo do samplowania zwykłego paskowca też na lata będzie miał (o ile nie kupi za 5 dych zdezelowanego grata). A jeśli chodzi o moc silnika i pitch to nie mają one nic do analogowej jakości sampla, bo to zadanie wkładki.wolfset pisze:hmmmm przy samlingu często przydaje się pitch fader, w pdx 2000 masz aż dwa, z zajebistą szerokością kontroli (przy samplowaniu niezastąpiony) plus do tego magiczny przycisk reverse i już samplujesz jak JDee kiedyś często były na allegro z systemem można było wyrwać za 800 do tysiaka, naprawdę warto nazbierać bo ten sprzęt posłuży ci na lata!!! osobiście nie widzę lepszego gramca do samplowania w przedziale cenowym do tysiaka. silnik silny jak koń.Przede wszystki olbrzymia możliwość zmiany tępa przy pomocy pitchy dzięki czemu zachowasz najwyższą analogową jakość sampla.
silnik niema, ale pitche? wolisz zwiększać tempo sampla na mpc czy odrazu zgrywać go z wolniejszym tempem obrotu z talerza?? ale nieważne. Pietruch osiem stówek zarobisz w dwa tyżnie jak pójdziesz z żulami puszki zbierać i inny złom. wakacje się zbliżają, pełno ogłoszeń że potrzebują do pracy przy zbiorach. U takiego chłopa można też nieźle zarobić tylko trzeba się nazapier..lać
ja za swojego pdx dałem 1200 z wkładką shure i casem. Zarobiłem na niego w cztery dni zrywając maliny (w Szwajcarii )
http://allegro.pl/vestax-pdx2000-i3286612707.html" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow to jest chyba mkII za 700 stówek. na tym sprzęcie były grane mistrzostwa świata w scratchu. za tą cenę to okazja świetna. dla producenta lepszy niż technics bo ma większy zakres kontroli pitch no i revers plus kilka innych bajerków jak kontrola czasu startu i zatrzymywania (brzmi to naprawdę kozacko).
wkładka za grosze http://allegro.pl/shure-m-44-mbkultowa- ... 90689.html" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow praktycznie nowa
ja za swojego pdx dałem 1200 z wkładką shure i casem. Zarobiłem na niego w cztery dni zrywając maliny (w Szwajcarii )
http://allegro.pl/vestax-pdx2000-i3286612707.html" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow to jest chyba mkII za 700 stówek. na tym sprzęcie były grane mistrzostwa świata w scratchu. za tą cenę to okazja świetna. dla producenta lepszy niż technics bo ma większy zakres kontroli pitch no i revers plus kilka innych bajerków jak kontrola czasu startu i zatrzymywania (brzmi to naprawdę kozacko).
wkładka za grosze http://allegro.pl/shure-m-44-mbkultowa- ... 90689.html" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow praktycznie nowa
Ostatnio zmieniony 08 cze 2013, 16:55 przez dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: połączyłem posty
Powód: połączyłem posty
zgadzam się w każdym procencie z twoimi słowami oj jak by mi się przydał audiofilska wkładka za dwa tysiaki z porzadną porcją diamentu na igle niestety puki co brak kasy nawet na mpc na szczęście to już ostatni tydzień bezrobocia
- dudi
- Pad16
ahahaha mistrz w Norwegii słyszałem, że dzieci zimą w wózkach śpią niepilnowane na dworze... to tam byś miał dobry ruch, tylko jak przetransportować taką brygadę do cyganów w Polsceb0b pisze:zakręć się tam gdzieś koło przedszkola i jazda!pietruh pisze:to ja bym musiał chyba dzieci sprzedawać na giełdzie cyganom żeby zarobić tysiaka... "_